BARANIN MIHAILO VUKIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU

"Pobijedio sam koronu, ponosan sam što nisam zarazio nikoga"

"Hvala svim sestrama, tehničarima i doktorima u Kliničkom centru Podgorica na intenzivnoj njezi. Svima na infektivnoj klinici koji rade u jako teškim uslovima i veliko hvala doktorima i sestrama u Baru kako su me pazili i raspitivali se za moje stanje"
55305 pregleda 17 komentar(a)
Vukić, Foto: Facebook
Vukić, Foto: Facebook
Ažurirano: 03.04.2020. 18:05h

Mihailo Vukić iz Bara objavio je na Fejsbuku da je izliječen od koronavirusa i da je pušten iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

On je na Fejsbuku napisao da je pobijedio koronu i da nakon 20 dana teške borbe u bolnici ide kući.

"Ponosan sam što nikoga nisam zarazio i nikoga od svoje porodice, kolega sa posla i prijatelja doveo u opasnost osim sebe. Hvala svim sestrama, tehničarima i doktorima u Kliničkom centru Podgorica na intenzivnoj njezi. Svima na infektivnoj klinici koji rade u jako teškim uslovima i veliko hvala doktorima i sestrama u Baru kako su me pazili i raspitivali se za moje stanje. Veliko HVALA svima koji ste slali poruke podrške, brinuli i bili uz nas u najtežoj utakmici života", napisao je Vukić na Fejsbuku.

Direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Jevto Eraković kazao je da su danas otpustili prvog pacijenta koji je izliječen od koronavirusa.