DONACIJA NKT

Od Zapad banke i njenih akcionara 100.000 eura za borbu protiv koronavirusa

Iz Zapad banke kazali su da Crna Gora bije veoma tešku bitku protiv pošasti kojom je pogođena cijela planeta, a u kojoj svi moraju da pokažu maksimalnu odgovornost i solidarnost, poštujući preporuke i mjere onih koji u "prvim borbenim redovima" danonoćno čuvaju zdravlje i živote građana
909 pregleda 0 komentar(a)
Zapad banka, Foto: Zapad banka
Zapad banka, Foto: Zapad banka

Zapad banka i njeni akcionari donirali su Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti (NKT) 100.000 eura pomoći za borbu protiv koronavirusa.

U saopštenju je navedeno da je 50.000 eura uplatila banka iz sopstvenih sredstava, dok je 50.000 lična donacija vlasnika Zapad banke.

"Zapad banka i njeni akcionari Lija Morokhovska, Vadim Morokhovski i Vladimir Kostelman, u znak solidarnosti i podrške borbi protiv COVID-a 19, uplatili su na račun NKT-a ukupno 100 hiljada eura", navodi se u saopštenju.

Iz Zapad banke kazali su da Crna Gora bije veoma tešku bitku protiv pošasti kojom je pogođena cijela planeta, a u kojoj svi moraju da pokažu maksimalnu odgovornost i solidarnost, poštujući preporuke i mjere onih koji u "prvim borbenim redovima" danonoćno čuvaju zdravlje i živote građana.

"Zapad banka i njeni vlasnici, s namjerom da pokažu solidarnost sa svim građanima i podrže mjere koje sprovodi Vlada, uplatom donacije doprinose borbi protiv COVID-a 19, uz želju da novac bude iskorišćen u skladu sa prioritetima i razvojem situacije i da svi zajedno što prije izađemo kao pobjednici iz ove teške borbe", navodi se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas