Poslanici DPS uplatili 27.000 eura NKT

Oni su rekli da će nastaviti da pomažu kako materijalno tako i nematerijalno kroz aktivnu ulogu u Skupštini Crne Gore doprinoseći donošenju mjera koje će imati za cilj da olakšaju ekonomsku situacija građana u izazovnom vremenu koje je pred nama
1031 pregleda 4 komentar(a)
Poslanički klub DPS, Foto: DPS
Poslanički klub DPS, Foto: DPS

Poslanici Demokratske partije socijalista (DPS) uplatili su Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti (NKT) 27.000 eura, nakon što su 19. marta zajedno sa ministrima i odbornicima DPS uplatili početnih 20.000 eura, saopšteno je danas iz DPS.

"Tada smo rekli, a sada i ponavljamo, da je ovo samo jedna u nizu pomoći koje će poslanički klub, zajedno sa ostalim funkcionerima Demokratske partije socijalista učiniti tokom trajanja opasnosti izazvane virusom COVID-19. Ovo je zajednička borba svih građana Crne Gore i svi imamo dužnost da pomognemo kako bi izašli kao pobjednik iz ove teške borbe", istakli su iz Poslaničkog kluba DPS.

Oni su rekli da će nastaviti da pomažu kako materijalno tako i nematerijalno kroz aktivnu ulogu u Skupštini Crne Gore doprinoseći donošenju mjera koje će imati za cilj da olakšaju ekonomsku situacija građana u izazovnom vremenu koje je pred nama.

Bonus video: