Kolašin: Odbornički klub DPS predao predlog ekonomskih mjera

“Na ovaj način dajemo podršku predsjedniku Opštine, koji je sa pozicije lokalne uprave najavio donošenje seta mjera. Smatramo da je u sklopu datih mogućnosti neophodno naći modele koji će pomoći građanima, našim preduzetnicima kao i poljoprivrednicima.”- saopštili su iz OO DPS
1863 pregleda 2 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Odbornički klub Demokratske partije socijalista (DPS) predao je predsjedniku Opštine Milosavu Bulatoviću predlog ekonomskih mjera za ublažavanja ekonomskih posledica nastalih korona virusom, saopšteno je iz te stranke.

“Na ovaj način dajemo podršku predsjedniku Opštine, koji je sa pozicije lokalne uprave najavio donošenje seta mjera. Smatramo da je u sklopu datih mogućnosti neophodno naći modele koji će pomoći građanima, našim preduzetnicima kao i poljoprivrednicima.”- saopštili su iz OO DPS.

U toj partiji podsjećaju da “od ekonomskih nevolja koje je donijela i koje donosi korona, niko nije pošteđen”. Preporučuju da “program mjera treba da bude pažljivo osmišljen, da pomogne da se izdrži u ovakvim uslovima ali i da se sačuvaju preduzetnički i poljoprivredni potencijali”.

“Kao najjača politička partija u Kolašinu, sa najviše odbornika ali i odgovornost, prepoznali smo da je potrebno što prije reagovati.Pred nama su izazovi da sačuvamo zdravlje i živote a dio te borbe je i ekonomski odgovor nevoljama koje je donijela korona”- ističe se u saopštenju odborničkog kluba DPS.

Bonus video: