Ljudskost u doba korone: Donacije, dobrovoljci, volonteri

Pratite sve primjere humanosti u Crnoj Gori. Donacije, primjeri dobrovoljaca, volontera...
2480 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 11.04.2020. 22:12h

Donacije, primjeri dobrovoljaca, volontera...

Milisav Zečević rodom iz Lijeve Rijeke, koji se više od 20 godina bavi biznisom u Rusiju, a ujedno je vlasnik oftalmološke klinike "Optimal" uplatio je 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti (NKT) za borbu protiv koronavirusa.
Uplatnica
Uplatnica autor: Čitalac "Vijesti"
Funkcioneri Socijaldemokrata (SD) do sada su na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT) uplatili 40 hiljada eura.Iz te partije pozvali su sve sugrađane da budu disciplinovani i poštuju mjere koje donose nadležni organi, kako bi se što prije izborili sa koronavirusom i nastavili da funkcionišu u punom kapacitetu.Prema njihovim riječima, poštovanje donijetih mjera je važno jer će se tako sačuvati zdravlje najbližih i prije izaći iz trenutne epidemiološke situacije.“Budite dobro i ostanite doma”, poručili su iz SD-a.

Cijeneći nastalu situaciju i napore zdravstvenih institucija u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa kompanija "PG-PAK" iz Podgorice donirala je Kliničkom Centru Crne Gore higijensko-sanitarni materijal i sredstva za dezinfekciju i održavanje higijene u iznosu od osam hiljada eura, saopšteno je danas iz te kompanije.

"Naša kompanija je željela na ovaj nači da pomogne Klinički centar Crne Gore, jer smo svjesni da sada, više nego ikada, je potrebna solidarnost i pomoć svih da se ova situacija pravaziđe. Nadamo se da će naša donacija biti od koristi svima u Kliničkom centru", navodi se u saopštenju kompanije "PG PAK".

Bonus video: