"NA ZDRAV I INTERESANTAN NAČIN PROVESTI VRIJEME U DOMU"

"Treniraj kod kuće": Nastavljena inicijativa Ministarstva sporta i mladih

Ministarstvo sporta i mladih je, imajući u vidu da su zbog pandemije koronavirusa obustavljena sva sportska dešavanja, pripremilo video materijale kako bi unaprijedilo kampanju pod nazivom Treniraj kod kuće
3038 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.04.2020. 12:54h

Ministarstvo sporta i mladih nastavilo je kampanju Treniraj kod kuće, čiji je cilj da se zajedno, na zdrav i interesantan način, provede vrijeme u svom domu.

Ministarstvo sporta i mladih je, imajući u vidu da su zbog pandemije koronavirusa obustavljena sva sportska dešavanja, pripremilo video materijale kako bi unaprijedilo kampanju pod nazivom Treniraj kod kuće.

Saopšteno je da su preporuke u skladu sa mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, a koje se odnose na obavezu građana da ostanu kod kuće.

"Ideja je da zajednički prebrodimo težak period i da na zdrav i interesantan način provedemo vrijeme kod kuće. U prilogu Vam dostavljamo animaciju i video snimke talentovanog košarkaša Tomaša Đurovića i atletskog trenera Draga Musića", navodi se u saopštenju Ministarstva sporta i mladih.

Preporučujemo za Vas