ČESTITAO VASKRS

Knežević: U vremenu fizičkih i duhovnih virusa očuvajte svoje biće

On je dodao da je pravoslavlje jedan od najčvršćih temelja današnje Crne Gore, jer "vjernike vazdiže ka Bogu u spoznaji o božjem vaskrsenju i pobjedi nad prolaznošću stvari i smrću. Hristos voskrese! Vaistinu voskrese!"
930 pregleda 4 komentar(a)
Knežević, Foto: Luka Zeković
Knežević, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević, u ime članova i simpatizera DNP-a, kao i u svoje ime, čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, episkopu budimljansko-nikšićkom Joanikiju, episkopu zahumsko-hercegovačkom Dimitriju, episkopu mileševskom Atanasiju, kao i sveštenstvu i monaštvu srpske pravoslavne crkve.

"Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti Knežević želi da blage dane Vaskrsa dočekaju u miru i blaženstvu, i da u vremenu fizičkih i duhovnih virusa očuvaju svoje fizičko i duhovno biće za dane pred nama"; navodi Knežević u čestitci.

On je dodao da je pravoslavlje jedan od najčvršćih temelja današnje Crne Gore, jer "vjernike vazdiže ka Bogu u spoznaji o božjem vaskrsenju i pobjedi nad prolaznošću stvari i smrću. Hristos voskrese! Vaistinu voskrese!".

Preporučujemo za Vas