Gvozdenović: Izazovno vrijeme zahtijeva da dodatno afirmišemo tradicionalne hrišćanske vrijednosti

"Vjerujem da će vrijeme koje dolazi pokazati zrelost crnogorskog društva te da zajednički, udruženim kapacitetima, možemo pobijediti i u najvećim izazovima", poručio je Gvozdenović
1941 pregleda 27 komentar(a)
Gvozdenović, Foto: Biljana Matijašević
Gvozdenović, Foto: Biljana Matijašević

Politički direktor Demokratske partije socijalista, Branimir Gvozdenović, čestitao je najveći hrišćanski praznik Vaskrs svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori, uz najbolje želje da praznik provedu u svom domu sa svojim najbližima u miru i blagostanju uz želje za dobro zdravlje, ljubav i sreću, saopšteno je iz DPS-a.

,,Ovogodišnji Vaskrs provodimo u atmosferi suočavanja sa virusom COVID-19, najvećom globalnom zdravstvenom prijetnjom koja je zahvatila čovječanstvo u prethodnih nekoliko decenija. Izazovno vrijeme zahtijeva da dodatno, svi pojedinačno, afirmišemo tradicionalne hrišćanske vrijednosti međusobnog uvažavanja, poštovanja i solidarnosti. Vjerujem da će vrijeme koje dolazi pokazati zrelost crnogorskog društva te da zajednički, udruženim kapacitetima, možemo pobijediti i u najvećim izazovima. Još jednom vam čestitam praznik, uz najbolje želje za dobro zdravlje i blagostanje", stoji u čestitki Gvozdenovića.

Bonus video: