od 23. aprila

Hipotekarna banka radi puno radno vrijeme

"Kao i do sada, poštovaće se sve preporuke Instituta za javno zdravlje i strogo voditi računa o obaveznoj fizičkoj distanci i mjerama dezinfekcije, kako za klijente, tako i za zaposlene. Preporučujemo klijentima da, kad god je to moguće, koriste elektronske bankarske servise i bez potrebe ne dolaze na šaltere filijala", navodi se u saopštenju
1085 pregleda 0 komentar(a)
Hipotekarna banka
Hipotekarna banka

Sve filijale Hipotekarne banke u Crnoj Gori, od 23. aprila, vraćaju na staro, puno radno vrijeme, radnim danima od 8 do 16h a subotom od 8 do 13h, saopšteno je iz ove banke.

"Kao i do sada, poštovaće se sve preporuke Instituta za javno zdravlje i strogo voditi računa o obaveznoj fizičkoj distanci i mjerama dezinfekcije, kako za klijente, tako i za zaposlene. Preporučujemo klijentima da, kad god je to moguće, koriste elektronske bankarske servise i bez potrebe ne dolaze na šaltere filijala", navodi se u saopštenju.  

Kako su pojasnili, filijala na bulevaru Sv. Petra Cetinjskog 130 u Podgorici, radnim danima radiće od 8 do 20h.

" I dalje ostaju zatvorene filijale u turističkim naseljima Porto Montenegro i Porto Novi, tržnom centru Delta city i upravnoj zgradi Rokšped na Starom aerodromu u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas