ČESTITAO PRAZNIK

Popović: Koronavirus onemogućio rad mnogima u Crnoj Gori i time ih doveo u opasnost

"Upućujemo iskrene čestitke i podršku crnogorskim radnicima, kako onima koji su onemogućeni da redovno obavljaju svoj posao tako i onima koji obavljaju posao u posebno rizičnim uslovima ovih dana, a koji ovaj 1. maj dočekuju u teškim okolnostima za njihov redovan rad i privređivanje", navodi se u čestitci
903 pregleda 3 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović
Andrija Popović, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović

Predsjednik Liberalne partije (LP) Andrija Popović čestitao je Međunarodni praznik rada, prvi maj u ime stranke.

"Upućujemo iskrene čestitke i podršku crnogorskim radnicima, kako onima koji su onemogućeni da redovno obavljaju svoj posao tako i onima koji obavljaju posao u posebno rizičnim uslovima ovih dana, a koji ovaj 1. maj dočekuju u teškim okolnostima za njihov redovan rad i privređivanje", navodi se u čestitci.

On je dodao da je epedimiološka situacija onemogućila da se svečano proslavi ovaj praznik, te dugoročno usporila proces rada za mnoge u Crnoj Gori ili same radnike dovela u veliku opasnost.

"Zato ćemo nastojati da u i narednom periodu budemo stalna podrška i još veći zagovornici jačanja prava radnika, olakšica za poslovanje i obezbjeđivanje što boljih uslova na tržištu pod jednakim šansama za svakog čovjeka u Crnoj Gori koji radi i želi da radi. Uvjereni smo da već sada možemo da kažemo da smo na takvom putu, i da je država raziličitim mjerama olakšala položaj onih koji su pogođeni krizom, no, to ne znači da ćemo se tu zaustaviti. Radnici i privreda kao noseći stub crnogorskog društva moraju biti pod najvećom pažnjom svih nas a njihov bolji položaj, ne samo trenutno već i sistematski, za nas će biti imperativ", zaključuje se u čestitci.

Preporučujemo za Vas