Meridian - tvoje sigurno mjesto!

Iz Meridiana navode, da su svi zapolseni obavezni da se pridržavaju mjera. Što su naravno činili i prije zatvaranja objekata, jer je Meridian i na samom početku pandemije virusa Covid – 19 imao preventivne mjere, a to je da su zaposleni nosili zaštitne maske, rukavice, i redovno dezinfekovali prostorije
3024 pregleda 0 komentar(a)
Meridian, Foto: Promo
Meridian, Foto: Promo

Kladionice Meridian od danas su opet otvorene za svoje klijente.

Uz pridržavanje svih smjernica i preporuka državnih organa i medicinskih stručnjaka sproveli smo veliku akciju preuređivanja naših objekata kako bi vam pružili najbezbjedniju ali i najbolju zabavu u omiljenim igrama, kažu iz Meridiana.

Iz kompanije Meridian poručuju da im je bezbijednost zaposlenih kao i korisnika na prvom mjestu – sva otvorena uplatno-isplatna mjesta temeljno se i redovno dezinfikuju, postavljene su zaštitne barijere, operateri imaju kompletnu zaštitnu opremu..

Meridian
Meridian(Foto: Promo)

Vlada Crne Gore donijela je Uredbu kojom je od ponedeljka 04.maja kladionicama ponovo dozvoljen rad, ali uz poštovanje preventivnih mjera, koje se odnose na sprečavanje širenja virusa.

U Meridianu navode, da će bezrezervno poštovati donesene mjere Vlade Crne Gore i NKT-a , ali ističu da su većinu mjera sproveli i prije uredbe Vlade, kako bi spremno dočekali otvaranje kladionica, shodno tome korisnici njihovih usluga, mogu da budu potpuno sigurni I uvjereni , da su preuzete sve mjere koju su propisali nadležni.

Donesene mjere podrazumijevaju , ograničen broj osoba u prostoriji , dezinfekcija prostorija i aparata, održavanje socijalne distance, pored obaveznih mjera Meridian je uveo i postavljanje barijera između radnika i korisnika, kako bilo kakav rizik ne bi postojao i da se zaposleni i korisnici osjećaju sigurno.

Meridian
Meridian(Foto: Promo)

Iz Meridiana navode, da su svi zapolseni obavezni da se pridržavaju mjera. Što su naravno činili i prije zatvaranja objekata, jer je Meridian i na samom početku pandemije virusa Covid – 19 imao preventivne mjere, a to je da su zaposleni nosili zaštitne maske, rukavice, i redovno dezinfekovali prostorije.

Koliki je nivo odgovornosti koji je ova kompanija od samog pocetka pokazivala , jeste i dokaz da među zaposlenima Meridiana ne postoje zaraženi virusom Covid 19- , kao ni među korisnicima koji su posećivali naše objekte.

- Uložili smo velike napore da naši lokali budu potpuno bezbjedni i možemo da tvrdimo da su oni sigurna mjesta za sve koji u njih dolaze. Ali svakako apelujemo na naše korisnike da poštuju preporuke, drže socijalnu distancu i koriste maske i rukavice u skladu sa naredbama NKT-a i svih nadležnih institucija. Meridianov cilj je da kladionice opet budu mjesto dobre zabave, otvoreno za sve korisnike.

Meridian
Meridian(Foto: Promo)

Meridianbet je prethodnih nedjelja, bio maksimalno angažovan , u borbi protiv Covid-a 19 i posledica koje je ovaj virus nametnuo.

Naime , korisnicima su ponuđene posebne pogodnosti ukoliko su se odlučili da koriste Meridianovu online ponudu , a sa druge strane Meridianbet je od početka pandemije aktivno učestvovao u humanitarnim akcijama, kojima je pomoć pružao kako Državi tako i svim građanima kojima je to bilo potrebno.

Meridian je do sada donirao više desetina hiljada eura , u novcu , robi , paketima hrane, hemije, svima kojima je to bilo najneophodnije. Uz pomoć svojih zaposlenih i Crvenog krsta , uspio je da stigne do svakog grada Crne Gore sa paketima pomoći i da pomogne starima, i najugroženijima.

Meridianbet je kompanija koja je pokazala da je dobar primjer kako se zajedništvom i udruženim snagama, može i protiv pandemije. Svim zaposlenima dugujemo zahvalnost, jer su pokazali nevjerovatan nivo solidarnosti ,empatije prema svojim sugrađanima, i zaista im hvala na tome.!!!

-Bezbijednost nam je uvjek na prvom mjestu, to smo više puta dokazali, i zato možemo da kažemo s ponosom da je Meridian sigurno mjesto za sve svoje igrače – zaključuju iz kompanije.

U kompaniji Meridianbet bezbijednost je uvjek bila prioritet - sigurnost u kladionicama, kao i najsigurnije onlajn novčane transakcije – sve ovo već godinama opisuje lidera u priređivanja igara na sreću u regionu, pa i šire.

Iz ove kompanije pozivaju i svoje klijente da budu odgovorni prije svega prema sebi i svojim porodicama i da koriste zaštitnu opremu kako bismo svi zajedno pobijedili u ovoj borbi.

Vaš Meridian!!!!