Diznijeve "Petominutne priče o ljubavi"

Prvi put u Crnoj Gori Diznijeva kolekcija petominutnih priča za djecu
1844 pregleda 0 komentar(a)
"Petominutne priče o ljubavi"
"Petominutne priče o ljubavi"

Jedanaesta knjiga "Petominutne priče o ljubavi" koje će nas sigurno natjerati da razmišljamo o ovom, najljepšem osjećaju, u prodaji je od četvrtka, 14. maja. Podsjetite se bajke o princezi na zrnu graška, zatim Sofije koja je postala princeza i njenog snalaženja u novom životu na dvoru.

Sestre Ana i Elsa podsjetiće nas i na bezgraničnu sestrinsku ljubav i povezanost, ali i prijateljstvo kroz fantastičnu priču koja se odigrava u bajkovitom zamku.

"Petominutne priče o ljubavi"
"Petominutne priče o ljubavi"

Kada je ljubav u pitanju tu su neprikosnoveni Miki i Mini pa zato ne propustite nevjerovatnu priču o tome kako je Miki, uz pomoć Paje i Šilje, pripremao romantičnu večeru za svoju voljenu Mini. Naravno, večera je začinjena ogromnom količinom ljubavi.

I na kraju, obavezna je priča o čudovištima Majki i Sali koji će nam svojom pričom najbolje prikazati značaj i veličinu ljubavi prema prijateljima.

Zato čitajmo djeci jer će ova važna navika odigrati veliku ulogu u formiranju naših mališana, njihovom kasnijem učenju, savladavanju vještine čitanja i pisanja, razumijevanju svijeta koji ih okružuje. Čitajte im stalno, uživajte u pričama i čitanju, pričajte sa njima.

Svaki dan odvojite vrijeme za čitanje i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

Četvrtak, 14. maj, jedanaesta knjiga iz Diznijeve fantastične kolekcije Petominutnih priča.