Marković: Pozdravljam rasvjetljavanje krivičnog djela povrede ugleda Crne Gore

On je kazao da odlučnost i efikasnost policije i tužilaštva potvrđuju sposobnost da zaštite dostojanstvo države od svakog nasrtaja i očuvaju sigurnost svakog građanina i njegove porodice
7225 pregleda 23 komentar(a)
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Marković, Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Duško Marković pozdravio je brzu reakciju crnogorske policije i rasvjetljavanje krivičnog djela povrede ugleda Crne Gore, koje je za vrijeme obilježavanja Dana nezavisnosti počinjeno u Bijelom Polju.

On je kazao da odlučnost i efikasnost policije i tužilaštva potvrđuju sposobnost da zaštite dostojanstvo države od svakog nasrtaja i očuvaju sigurnost svakog građanina i njegove porodice.

“Pozdravljam brzu reakciju policije i rasvjetljavanje krivičnog djela povrede ugleda Crne Gore, koje je za vrijeme obilježavanja Dana nezavisnosti počinjeno u Bijelom Polju”, naveo je Marković na Twitter nalogu.

U ranim jutarnjim časovima, vandali su juče na Trgu slobode u Bijelom Polju polomili državne zastave, koje se svake godine postavljaju u čast obilježavanja Dana nezavisnosti i Dana državnosti.

Osnovni državni tužilac u Bijelom Polju odredio je zadržavanje do 72 sata Bogdanu Ćinćuru (20), Rastku Ćetkoviću (22) i Ivanu Bugarinu (20) zbog sumnje da su polomili i bacili zastave.

Bonus video: