MUP helikopterom prebacio povrijeđenu djevojčicu iz Bijelog Polja u Podgoricu

„Ovo je četvrti put da Ministarstvo unutrašnjih poslova reaguje brzo i efikasno, kada je u pitanju prevoz povrijeđenih i bolesnih iz Opšte bolnice u Bijelom Polju do Kliničkog centra u Podgorici"

18936 pregleda 2 komentar(a)
Helikopter MUP CG, Foto: Boris Pejović
Helikopter MUP CG, Foto: Boris Pejović

Na zahtjev direktorice Opšte bolnice u Bijelom Polju, dr Biserke Bulatović, sinoć su pripadnici Avio-helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Crne Gore prevezli iz Bijelog Polja do Kliničkog centra u Podgorici osmogodišnju A.P., koja je padom sa bicikla zadobila teške povrede unutrašnjih organa, saopšteno je iz MUP Crne Gore.

Povrijeđena je bila u teškom stanju, i po mišljenju ljekara u Bijelom Polju, bio je neophodan hitan prevoz.

„Ovo je četvrti put da Ministarstvo unutrašnjih poslova reaguje brzo i efikasno, kada je u pitanju prevoz povrijeđenih i bolesnih iz Opšte bolnice u Bijelom Polju do Kliničkog centra u Podgorici. Ovim putem izražavam poštovanje i zahvalnost na profesionalnosti i odgovornosti koje pokazuje MUP u ovakvim situacijama“, navela je direktorica Opšte bolnice u Bijelom Polju dr Biserka Bulatović.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova je ovim činom još jednom potvrdilo da je u službi građana i da je spremno da reaguje svim raspoloživim kapacitetima, uvijek kada je to potrebno", saopšteno je iz MUP.

Bonus video: