Vaučer se može iskoristiti u narednih 60 dana

Zamijenite stari telefon za novi u Telenoru

U skladu sa procjenom, korisnici dobijaju ponudu za otkup uređaja. Ukoliko je prihvate, Telenor im izdaje vaučer u odgovarajućem iznosu, koji može da se iskoristi za popust prilikom kupovine novog telefona ili dodatne opreme. Uređaj se procjenjuje u skladu sa različitim kriterijumima, a neki od njih su marka, model, godina proizvodnje, eventualna oštećenja i slično

15560 pregleda 0 komentar(a)
Staro za novo, Foto: Telenor
Staro za novo, Foto: Telenor
Ažurirano: 02.06.2020. 14:32h

Kompanija Telenor od sada nudi uslugu ,,Staro za novo“, putem koje korisnici mogu svoj stari telefon zamijeniti za novi. Svi koji žele da uređaj koji više ne koriste zamijene novim, treba da stari telefon donesu u Telenorovu prodavnicu, gdje će njegova vrijednost biti procijenjena.

U skladu sa procjenom, korisnici dobijaju ponudu za otkup uređaja. Ukoliko je prihvate, Telenor im izdaje vaučer u odgovarajućem iznosu, koji može da se iskoristi za popust prilikom kupovine novog telefona ili dodatne opreme. Uređaj se procjenjuje u skladu sa različitim kriterijumima, a neki od njih su marka, model, godina proizvodnje, eventualna oštećenja i slično.

Vaučer za kupovinu novog telefona ili dodatne opreme može se iskoristiti u narednih 60 dana, kao i pokloniti prijatelju ili članu porodice.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Telenor

Korisnici mogu donijeti telefon na otkup bez obzira na to da li koriste Telenor mrežu ili ne.

Tu se ne završavaju iznenađenja za postpejd korisinike. U okviru ljetnje promocije, svim korisnicima koji potpišu ugovor na 12 ili 24 mjeseca, Telenor dodjeljuje dodatni internet svakog mjeseca, bez nadoknade. Količina besplatnog interneta, koja može iznositi i do 30 gigabajta, zavisi od vrste izabranog paketa. Besplatni internet automatski se dodjeljuje svakog mjeseca, sve vrijeme trajanja ugovora.

30 GB dodatnog interneta
30 GB dodatnog internetafoto: Telenor

U susret ljetu, Telenor za svoje postpejd korisnike tradicionalno priprema atraktivnu ponudu koja im donosi dodatni internet. Ovog puta, Telenor omogućava i kupovinu novih telefona, što će korisnicima pružiti još više mogućnosti za uživanje u korišćenju digitalnih tehnologija u Telenor mreži.

Više informacija o novoj ponudi dostupno je na www.telenor.me.

Preporučujemo za Vas