Nikšić: Mjesna zajednica nagradila župske lučonoše

“Molim vas da nikada ne zaboravite svoje mjesto i da kroz sticanje znanja spoznate potrebu da svojim aktivizmom osnažujete društvo i državu Crnu Goru", poručio je Radulović.

2080 pregleda 0 komentar(a)
Nagrađene lučonoše
Nagrađene lučonoše

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice (MZ) "Župa nikšićka", Dragoljub Radulović, priredio je prijem za učenike OŠ" Dušan Bojović", Katarinu Lončar, Dijanu Ćorović i Katarinu Jaredić, dobitnike diplome "Luča" i tom prilikom im uručio prigodne poklone i novčane nagrade u iznosu od po stotinu eura. Radulović je čestitao učenicama na postignutom uspjehu, poželio im da tako nastave i u toku daljeg školovanja, jer, kako je kazao, samo tako možemo postati bolje društvo i ići putem napretka i prosperiteta.

“Molim vas da nikada ne zaboravite svoje mjesto i da kroz sticanje znanja spoznate potrebu da svojim aktivizmom osnažujete društvo i državu Crnu Goru. I u narednom periodu nastavićemo da pomažemo najmlađoj populaciji u Župi”, poručio je Radulović.

Direktor škole Miloš Mrvaljević zahvalio se Mjesnoj zajednici, pohvalio izuzetno dobru saradnju sa njom i izrazio vjerovanje da će tako biti i u buduće. U ime dobitnika diplome “Luča” zahvalila se Katarina Lončar koja je izrazila nadu da će nastaviti i u narednom periodu da ostvaruje uspjehe.

Bonus video: