Miranović ponovo predložen za dekana PMF-a

U saopštenju se navodi da je Miranović redovni profesor i aktuelni dekan PMF-a u tekućem mandatu, koji je bio i rektor UCG, od 2008. do 2014. godine

369 pregleda 1 komentar(a)
Miranović, Foto: UCG
Miranović, Foto: UCG

Vijeće fakulteta Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta Crne Gore (UCG) je na sjednici, održanoj 9. juna, predložilo za dekana prof. dr Predraga Miranovića za mandatni period 2020 - 2023. godine, saopšteno je danas iz UCG.

U saopštenju se navodi da je Miranović redovni profesor i aktuelni dekan ovog fakulteta u tekućem mandatu, koji je bio i rektor UCG, od 2008. do 2014. godine.

"Miranović je bio jedini kandidat po objavljenom Konkursu za izbor dekana Prirodno-matematičkog fakulteta, objavljenog u Biltenu Univerziteta Crne Gore broj 495, od 16. aprila 2020. godine. Izborna komisija za sprovođenje postupka izbora dekana konstatovala je da je kandidat blagovremeno podnio prijavu sa potrebnom dokumentacijom, kao i da je tajnim glasanjem većina bila za izbor profesora Miranovića za dekana", navodi se u saopštenju UCG.

U saopštenju se dodaje da su sastavu Izborne komisije, iz reda članova Vijeća Fakulteta, bili prof. dr Darko Mitrović, prof. dr Nataša Raičević, doc. dr Srđan Kadić, prof. dr Danilo Mrdak i predstavnik studenata Šćepan Radević.

"Konačnu odluku o predlogu Vijeća fakulteta treba da donese Upravni odbor Univerziteta Crne Gore na sljedećoj sjednici", zaključuje se u sapštenju.

Bonus video: