Izgrađen most u Kolašinu: Popović dao pare, Kinezi beton

“Hotel ‘Dream house’ nije samo obogatio turističku ponudu Kolašina, već je direktor i vlasnik Zoran Popović, i prošle i ove godine, pomogao mnoge sportske i kulturne manifestacije u gradu. Donacijom za izgradnju ovog mosta pokazao se kao istinski prijatelj Kolašina i naselja u kome živi i radi. Kompanija CRBC se donacijom 15 kubika betona pokazala, takođe, kao pravi prijatelj i partner u ovom poslu“, kazao je predsjednik Skupštine Opštine Milan Đukić

9539 pregleda 5 komentar(a)
Zajednički do mosta -a, Foto: Privatna arhiva
Zajednički do mosta -a, Foto: Privatna arhiva

Zahvaljući još jednom primjeru saradnje između Opštine Kolašin i kineske komapanije CRBS, unaprijeđen je dio infrastrukture u prigradskom naselju Gornji Pažanj.

Izgrađen je most koji povezuje naselje sa istočnim djelovima grada i Dulovinama i Šljivovici.

Sredstva za izgradnju obezbijedili su Opština Kolašin, CRBC (Sekcija 4 Jabuka) i kolašinsko preduzeće “Dream house“.

“Hotel ‘Dream house’ nije samo obogatio turističku ponudu Kolašina, već je direktor i vlasnik Zoran Popović, i prošle i ove godine, pomogao mnoge sportske i kulturne manifestacije u gradu. Donacijom za izgradnju ovog mosta pokazao se kao istinski prijatelj Kolašina i naselja u kome živi i radi. Kompanija CRBC se donacijom 15 kubika betona pokazala, takođe, kao pravi prijatelj i partner u ovom poslu“, kazao je predsjednik Skupštine Opštine Milan Đukić.

Na zahtjev za podršku, kako je rekao, kompanija CRB reagovala je brzo. Razgovor sa predstavnicima te firme iskoristio je za dogovore o budućoj saradnji, prije svega kada je riječ o regulaciji kolašinskih rijeka.

“Iskoristio sam i priliku da zahvalim rukovodstvu i radnicima Sekcije 4 Jabuka na dosadašnjim intervencijama i radovima na pomoći stanovništvu naše opštine“, rekao je Đukić.

Bonus video: