"projekat će biti urađen na najbolji mogući način"

Bošković: Bićemo zadovoljni onim što će VCG s rudnikom i Opštinom Pljevlja ostaviti u nasljeđe građanima

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović je istakao da je saradnja s Ministarstvom odbrane uvijek dobra, na obostrano zadovoljstvo

2066 pregleda 2 komentar(a)
Bošković i Dakić danas u Pljevljima, Foto: Ministarstvo odbrane
Bošković i Dakić danas u Pljevljima, Foto: Ministarstvo odbrane

Vojska Crne Gore (VCG) zvanično je počela radove na putnom pravcu Kosanica-Glibaći-Bobovo, što je kapitalni projekat za Pljevlja, saopštio je ministar odbrane Predrag Bošković, koji je s načelnikom Generalštaba general majorom Dragutinom Dakićem boravio u radnoj posjeti toj opštini, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

"Vojska Crne Gore će, kao i sve što je do sada radila na dobrobit građana, ovaj projekat uraditi na najbolji mogući način, dinamikom kojom smo predvidjeli", naglasio je Bošković.

On je je istakao da je ta dionica izazovna, zbog čega će trebati vremena da se radovi okončaju.

"Siguran sam da ćemo na kraju biti zadovoljni onim što će VCG s rudnikom i Opštinom Pljevlja ostaviti u nasljeđe građanima", kazao je Bošković.

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović je istakao da je saradnja s Ministarstvom odbrane uvijek dobra, na obostrano zadovoljstvo.

Bošković i Golubović
Bošković i Golubovićfoto: Ministarstvo odbrane

“U narednom periodu, kada se završe zemljani putevi, Uprava za puteve nastaviće radove na projektu, jer je on, u skladu s dokumentacijom, od regionalnog značaja”, ocijenio je on.

U saopštenju Ministarstva odbrane se navodi da je Bošković danas potpisao i ugovor sa stambenom zadrugom "Odbrana", čime su se, kako se navodi, stekli uslovi za izgradnju stambene zgrade za pripadnike Vojske Crne Gore (VCG) u Pljevljima.

"Računamo da sredinom jula mogu početi radovi", naglasio je Bošković.

Bošković i Dakić su posjetili i Kurs kvalifikacije specijalnih snaga, selektivnu obuku za nove pripadnike Čete specijalnih snaga (ČSS).

Preporučujemo za Vas