Za paketiće za bebe Glavni grad daje 75.000 eura

Paket sadrži tri pakovanja pelena, bebi šampon i kupku, pakovanje štapića za uši, dva pakovanja vlažnih maramica, peškir za bebe sa kapuljačom, varalicu, glodalicu, kašiku za hranjenje bebe, termometar za vodu, zvečku i flašicu. Sve to mora da bude upakovano u veliku bijelu kesu sa grbom Glavnog grada

1003 pregleda 0 komentar(a)
Moraju se isporučiti u roku od tri dana, Foto: Shutterstock
Moraju se isporučiti u roku od tri dana, Foto: Shutterstock

Glavni grad raspisao je 75.000 eura vrijedan tender za paketiće za bebe. Paketići, u kojima su peškiri, glodalice i zvečke, namijenjeni su za 2.600 beba.

“Rok izvršenja ugovora je 12 mjeseci od dana stupanja na snagu ugovora ili do dostizanja ugovorene vrijednosti, zavisnosti od toga koji od dva navedena uslova budu ranije ispunjena. Ugovor stupa na snagu 24. decembra”, navodi se u uslovima iz tenderske dokumentacije.

Kada je u pitanju način i dinamika izvršenja ugovora, propisano je da se oni moraju dopremiti u toku od tri dana.

Paket sadrži tri pakovanja pelena, bebi šampon i kupku, pakovanje štapića za uši, dva pakovanja vlažnih maramica, peškir za bebe sa kapuljačom, varalicu, glodalicu, kašiku za hranjenje bebe, termometar za vodu, zvečku i flašicu. Sve to mora da bude upakovano u veliku bijelu kesu sa grbom Glavnog grada.

Ponuđač na tenderu mora da garantuje da je ponuđena roba nova, higijenski i sanitarno ispravna i nema nedostataka.

Bonus video: