"Otvorena ulica" u Igalu: Klape, besplatna riba i vino, rasplesani i raspjevani posjetioci

Prije salse, nekoliko stotina okupljenih Novljana i gostiju su dobro zagrijali Trio Fankulo i Duje sa Castel Nuovo bendom, a cijeloj atmosferi su posebno veselu notu dali klovnovi iz NVO Maškare, koji su duž cijele Otvorene ulice zabavljali i animirali prisutne
53 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2018. 08:06h

Hercegnovske klape Duje i Castel Nuovo Bend, trio Fankulo iz Tivta i plesači iz Bayamo Salsa, uz besplatnu priganu (prženu) ribu i vino rasplesali su i raspjevali sve posjetioce programa Otvorena ulica - "Ulica za ples" koji je organizovan sinoć na šetalištu u Igalu.

Otvorena ulica je jedan od programa 49. Praznika mimoze.

"Ideja Otvorene ulice je prije svega da se svi posjetitelji dobro zabave, druže i uživaju u nesvakidašnjoj atmosferi. Mi iz NVO-a Bayamo, zajedno sa jos dvije plesne škole - Somos Cubanos iz Kotora i Maris iz Trebinja, smo se potrudili da uz salsu i druge karipske ritmove podignemo raspoloženje i plesom zagrijemo prisutne, a neke naučimo i prve plesne korake", saopštili su iz NVO Bayamo.

I, sudeći po reakcijama okupljenih, uspjela im je namjera da donesu dobro raspoloženje i šetalište pretvore u pravu Ulicu za ples.

Prije salse, nekoliko stotina okupljenih Novljana i gostiju su dobro zagrijali Trio Fankulo i Duje sa Castel Nuovo bendom, a cijeloj atmosferi su posebno veselu notu dali klovnovi iz NVO Maškare, koji su duž cijele Otvorene ulice zabavljali i animirali prisutne.

Pokrovitelj Praznika Mimoze i Ulice za ples su Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi, a producent manifestacije je JUK Herceg fest.

Galerija

Bonus video: