Bulatović negativan na koronavirus

“Sa olakšanjem sam primio rezultate testiranja, iako nijesam osjećao nikakve zdravstvene probleme ili simptome epidemije. Vjerujem da će isti rezultati testiranja biti i za moje saradnike, koji su se danas testirali. Nastavljam da poštujem preporuke zdravstvene struke i ostajem u samoizolaciji do planiranog termin”- rekao predsjednik Opštine Kolašin

18877 pregleda 232 reakcija 7 komentar(a)
Bulatović, Foto: Dragana Šćepanović
Bulatović, Foto: Dragana Šćepanović

Predsjednik opštine Milosav Bulatović je negativan na korona virus.To su, kako su saopštili iz njegovog kabineta, u popodnevnim satima potvrdili zvanični epidemiološki nalazi.

Bulatović i još nekoliko njegovih saradnika, 10. juna, bili su na radnom sastanku sa licem za koju je prije dva dana potvrđeno da je inficirana virusom.

“Sa olakšanjem sam primio rezultate testiranja, iako nijesam osjećao nikakve zdravstvene probleme ili simptome epidemije. Vjerujem da će isti rezultati testiranja biti i za moje saradnike, koji su se danas testirali. Nastavljam da poštujem preporuke zdravstvene struke i ostajem u samoizolaciji do planiranog termin”- rekao predsjednik Opštine Kolašin.

Epidemiološka služba iz Bijelog Polja danas je testirala još devetoro Kolašinaca, koja su imali kontakt sa sa osobom koja je zaražena korona virusom i koja je boravila u zgradi Spomen doma. U tom objektu su kancelarije opštinske administracije i nekoliko političkih stranaka.

Sa istom osobom, prema informacijama iz kabineta predsjednika Opštine, kontaktiralo je nekoliko mještana u Međuriječju i Rovcima.Zvanični rezultati testiranja za njih će biti poznati u subotu.

Bonus video: