Diznijeve „Petominutne rođendanske priče“

Prvi put u Crnoj Gori Diznijeva kolekcija petominutnih priča za djecu

7200 pregleda 1 komentar(a)
Petominutne rođendanske priče, Foto: Vijesti online
Petominutne rođendanske priče, Foto: Vijesti online

Sigurno ste kao djeca slavili rođendane u stanu ili na nekom izletu s najbližom rodbinom i prijateljima uz sendviče i torte koje su pravile mame, bake, tetke... U ovih pet priča prisjetićemo se i takvih proslava. Suština je da budemo okruženi ljudima koje volimo, da se provedemo lijepo uz pjesmu i igru i osjetimo pažnju najmilijih.

Priča Budi strpljiv Pu nosi pouku o strpljenju, razumevanju i čekanju. Svo to je djeci nekada veoma teško, a ova priča pokazaće im kako se Pu ponio u takvoj situaciji dok je čekao da počne njegova rođendanska proslava.

Miki Maus je proveo dan nadajući se i želeći da mu prijatelji prirede žurku iznenađenja. Pluton mu je pravio društvo, a kako se priča završila možete da naslutite.

Ana i Elsa proslavile su Anin peti rođendan na kraju dana baš onako kako su željele – ludom sestrinskom žurkom. Prvi dio dana bio je rezervisan za formalni dio i ne baš zabavnu proslavu na kojoj su prisustvovale zvanice iz čitavog svijeta.

Družina iz Radijator Springsa u strogoj tajnosti spremala je Vukšin rođendan. Munja, Luiđi, Filmor, Džek Gorvet samo su neki od gostiju i orgnizatora zabave. Ipak pravo iznenađenje je došlo na kraju i niko ga nije očekivao!

Princeza Sofija slavila je svoj rođenda prvi put u dvorcu. Mnogo je željela da sve bude savršeno da je uz pomoć magije pokušavala da popravi svaki neplanirani događaj. Ipak na kraju je shvatila da je važnije sa kim je provela dan u odnosu na to da li sve teklo po planu, a i podučila je svoje goste da na stvari gledaju pozitivno!

Četvrtak, 25. jun, sedamnaesta knjiga iz Diznijeve fantastične kolekcije Petominutnih priča.

Bonus video: