NVO "Biram Bar": Građani šaljite sugestije, učinimo da grad bude ljepše mjesto za život

"Izaći ćemo na ulice, među komšije i prijatelje, sa jednostavnim pitanjem - šta je to što je najveći problem opštine Bar. Kada budemo znali šta je njihov najveći problem ponudićemo, ili ćemo potražiti od nadležnih odgovor na to pitanje"
283 pregleda 2 komentar(a)
NVO Biram Bar, Foto: Radomir Petrić
NVO Biram Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 07.02.2018. 12:09h

Nevladina organizacija "Biram Bar" otvorila je kancelariju, a aktivisti ovog udruženja pozvali su građane Bara da im se obrate sa sugestijama šta i kako da se uradi da Bar bude ljepše mjesto za život.

Član NVO "Biram Bar" Amir Arabelović rekao je da će njihova prva akcija biti anketa "Kakav Bar želim" širom Starog Bara i Topolice u petak i subotu.

"Izaći ćemo na ulice, među komšije i prijatelje, sa jednostavnim pitanjem - šta je to što je najveći problem opštine Bar. Kada budemo znali šta je njihov najveći problem ponudićemo, ili ćemo potražiti od nadležnih odgovor na to pitanje", kazao je Arabelović.

Članica udruženja Irina Dabović pozvala je "svakog ko želi bolji, zaposleniji, čistiji i sigurniji Bar" da se pridruži ovoj NVO.

"Otvaranjem kancelarije stvorili smo bazu i temelj, sada sabiramo konstruktivne predloge za dugoročni razvoj grada. Svim silama ćemo se boriti da grad koji ostavljamo potomcima bude ljepši i kultivisaniji od ovoga u kojem živimo sada", rekla je Dabović.

Ona je podsjetila da je NVO "Biram Bar" osnovana 23. decembra prošle godine pod sloganom "Novi ljudi – bolja rješenja" sa željom da se bavi konkretnim problemima koji muče građane Bara.

Bonus video: