Ulcinj i jeste svijet u malom

U saopštenju iz kabineta predsjednika Ljora Nrekića ističe da j e Ulcinj prva lokalna destinacija koja kreativnim pristupom promoviše ljetovanje na našem primorju

5274 pregleda 21 reakcija 1 komentar(a)
Ulcinjska kampanja, Foto: Nikola Bada Radonjić
Ulcinjska kampanja, Foto: Nikola Bada Radonjić

Opština Ulcinj i lokalna Turistička organizacija Ulcinja uče su zvanično pokrenuli regionalnu turističku kampanju pod sloganom – „Ulcinj - svijet u malom“.

U saopštenju iz kabineta predsjednika Ljora Nrekića ističe da j e Ulcinj prva lokalna destinacija koja kreativnim pristupom promoviše ljetovanje na našem primorju.

„Ulcinj, kao primorska opština koja raspolaže izuzetno raznovrsnom ponudom, ovom kampanjom akcentovaće sve one djelove ulcinjskog kraja kojima se manje poklanjala pažnja - Pinješ, Šasko jezero, Briska gora… Takođe, kampanja ističe i sva ona iskustva po kojima je Ulcinj oduvijek bio poznat - kite surfing na Velikoj plaži, Stari grad sa bogatom nematerijalnom baštinom, ali i raskoš multikulturalne sredine. Upravo sloganom „Ulcinj - svijet u malom” biće podcrtan potencijal ovog grada kao savremene crnogorske turističke destinacije“, piše u saopštenju. Navodi se da sve to afirmiše i TV spot, koji će, „kao glavni nosilac ovogodišnje turističke kampanje, ponovo otkriti Ulcinj svima koji mu se vraćaju, ali i onima koji su na njega možda i zaboravili“.

Bonus video: