HUMANITARNI KARAVAN MERIDIANA se nastavlja

Zajedništvo je jedina snaga koja nam može pomoći

U međuvremenu dok su pakete pomoći dijelili po opštinama, menadžment firme Meridian je donio odluku da bebama rođenim 19. aprila na poklon da vaučer od 50€ za trgovinu u Kids Land butiku.

5389 pregleda 0 komentar(a)
Meridian, Foto: Meridian
Meridian, Foto: Meridian

Pandemija COVID-19 donijela je teške trenutke za našu zemlju i region. Pomoć je tražena sa svih strana, a pozivima su se odazvali samo društveno odgovorni među kojima je kompanija Meridianbet.

Kompanija Meridianbet jedna je od najvećih svjetskih kompanija igara na sreću. Uspješno posluju u preko 30 svjetskih zemalja, a svoj najveći uticaj ima na Balkanu. Uz sve te vrline poznata je kao kompanija koja je uvijek u prvi plan stavljala društvenu odvornost i solidarnost.

Meridian najavljuje nove akcije u obliku donacija , već od ove nedjelje u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom , svjesni da je pomoć i dalje neophodna najugroženijim gradjanima Crne Gore. Samo zajedništvom možemo prebroditi situaciju koja je zadesila našu zemlju.

06. aprila krenuli su u akciju donacija paketa pomoći najugroženijem stanovništvu Crne Gore. U saradnji sa Crvenim Krstom paketi su uručeni u većini opština. Ovaj humani put krenuo je preko Budve, Nikšića, Berana pa zatim Herceg Novog, Žabljaka do Danilovgrada. U paketima su se nalazili hrana i osnovne stvari za ličnu higijenu.  

U međuvremenu dok su pakete pomoći dijelili po opštinama, menadžment firme Meridian je donio odluku da bebama rođenim 19. aprila na poklon da vaučer od 50€ za trgovinu u Kids Land butiku.

"Oni su naše najveće blago i njima treba najveća pomoć. Ovo je naš mali doprinos, a nadamo se i najbolji način da ih upoznamo sa ovim divnim svijetom!" - poručili su iz kompanije.

Meridian kompanija je dala novčani doprinos Nacionalnom koordinacionalnom tijelu za nabavku potrebne medicinske opreme za zaštitu zdravstvenih radnika. Iz kompanije su poručili da im duguju veliku zahvalnost za njihovu borbu i žrtvovanje protiv ovog nevidljivog neprijatelja pa su iz tih razloga poklonili najsavremeniji EKG aparat odeljenju za kardiologiju Kliničko-bolničkog centa u Podgorici.

Ovim sjajnim gestovima kompanija Meridian je podstakla ostale kompanije da se pridržavaju društvene odgovornosti pa su tako svi zajedničkim snagama pomogli da se prebrodi ova teška situacija.