ponuda koja se ne propušta

Odmor za pamćenje u Falkensteiner Hotelu Montenegro

Savršena usluga, smještaj uz more, koncept Adults only, posebna pažnja posvećena sigurnosti i ponuda koja se ne propušta - Falkensteiner Hotel Montenegro nedaleko od Budve idealan je za odmor koji ćete dugo pamtiti

30937 pregleda 0 komentar(a)
Falkensteiner, Foto: Promo
Falkensteiner, Foto: Promo

Rezervišite tri, a platite dvije noći! Ovo je ponuda koja se ne propušta. Pogotovo kada je riječ o Falkensteiner Hotelu Montenegro, elegantnom i sofisticiranom hotelu smještenom iznad slikovite pješčane plaže u Bečićima nedaleko od Budve koji oduševljava vrhunskom uslugom i dizajnom. Namijenjen odraslima i djeci starijoj od 14 godina, savršen je za pravi odmor, daleko od vreve i buke ubrzanog svakodnevnog života. Osim hotelske privatne plaže, prostrane terase s panoramskim bazenom koja nudi idealne uslove za osvježenje tokom toplih ljetnjih dana u kombinaciji sa odličnim pogledom tu je još i divan vrt sa još jednim otvorenim bazenom.

Zlatna i plava za savršen osjećaj

Boravak je ovdje i više nego ugodan. Već na samom ulasku u hotel, u impozantnom predvorju, znaćete da se došli na posebno mjesto. Zlatno- žuta boja sunca koja priziva toplinu i vedre osjećaje pojavljuje se na detaljima enterijera kao dominantna boja. Pridružuje joj se tirkizna boja mora, koja asocira na opuštajuće momente i veselu atmosferu. Oduševiće vas mnoštvo razigranih detalja u enterijeru na svakom koraku, izuzetna briga za udoban boravak gosta kojom odiše svih 236 soba i apartmana, prostrane terase za uživanje na otvorenom sa otvorenim bazenima i besprijekorna Falkensteinerova usluga uz posebnu brigu za zdravlje i sigurnost.

Otkrijte Acquapura SPA svijet

Koncept Acquapura SPA, u prevodu čista voda, temelji se na cijelom nizu signature tretmana koji se baziraju na pročišćavanju tijela i duha ljekovitim benefitima vode potpomognute snagom lokalnih biljaka. Ovdje vas očekuje pravo opuštanje u dva parna kupatila, finskoj i biljnoj sauni. Tu je i širok spektar masaža i kozmetičkih tretmana, kao i posebno opremljen hidro-masažni bazen.

Ukusi za pamćenje

 

Mara’s Show Kitchen restoran, LEVEL O Lounge bar & restoran, LAT 42.2 Garden pool Grill & Bar, kao i LONG 18.8 klub, bar i restoran na plaži nude nezaboravne specijalitete. Uz izuzetnu brigu da se lokalne, zdrave namirnice nađu na jelovniku. Takođe, nudimo i veliki izbor domaćeg mesa i ribe, koji je pravi raj za gurmane. Uživajte u ukusima i mirisima Crne Gore!

Ponuda važi do 15. Jula, sa dodatnim pogodnostima, dvadeset posto popusta na program masaža i deset posto popusta na À la carte menu.

Više o ponudi: https://www.falkensteiner.com/me/hotel-montenegro/ponude/2-3-specijal

Link na stranicu hotela: https://www.falkensteiner.com/me/hotel-montenegro/

Preporučujemo za Vas