"VALORIZACIJA ĆE OBEZBIJEDITI VEĆI BROJ RADNIH MJESTA"

Marković čestitao Dan Opštine Andrijevica: U razvoj ulažemo oko 50 miliona eura

"Uprkos izazovima u borbi protiv koronavirusa, Vlada Crne Gore ostaje posvećena unapređenju sveukupne infrastrukture koja bi trebalo da podstakne razvoj kako Andrijevice tako cijelog Sjevera", navodi se u čestitki Markovića

2231 pregleda 15 komentar(a)
Marković, Foto: Luka Zeković
Marković, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine Andrijevica predsjedniku Opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine opštine Slavku Stijoviću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Andrijevice.

"U razvoj Andrijevice ulažemo oko 50 miliona eura, a u toku je realizacija projekata koji će život građana u ovom kraju učiniti boljim i kvalitetnijim. Uprkos izazovima u borbi protiv koronavirusa, Vlada Crne Gore ostaje posvećena unapređenju sveukupne infrastrukture koja bi trebalo da podstakne razvoj kako Andrijevice tako cijelog Sjevera", navodi se u čestitki Markovića.

Valorizacija brojnih resursa grada pod Komovima, kako se dodaje, obezbijediće veći broj radnih mjesta i bolje prihode lokalnom budžetu.

"Potencijali u energetici, te stočarstvu i poljoprivredi koja će dobiti novi podstrek izgradnjom Kuće voća, omogućiće građanima Andrijevice da valorizuju svoj rad i svoju porodičnu proizvodnju. Izgradnja autoputa i unapređenje ostale putne infrastrukture daće višestruke i dodatne efekte na razvoj ovog kraja", piše u čestitki Markovića.

Preporučujemo za Vas