Pahor: Zadovoljan sam razvojem koji je Crna Gora ostvarila na putu ka evroatlantskim integracijama

"U vrijeme nevolje sa kojom se trenutno suočavamo na globalnom nivou, želio bih da izrazim uvjerenje i da se nadam da ćemo zajedno pobijediti COVlD-19, uzajamnom saradnjom i solidarnošću, posvećeni osnovnim evropskim vrijednostima"

3078 pregleda 3 komentar(a)
Sa jednog od susreta Pahora i Đukanovića, Foto: Filip Roganović
Sa jednog od susreta Pahora i Đukanovića, Foto: Filip Roganović

Koristim ovu priliku da izrazim svoje zadovoljstvo svestranim razvojem koji je Crna Gora ostvarila na putu ka evroatlantskim integracijama, poručio je predsjednik Slovenije Borut Pahor u čestitki predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću povodom 13. jula - Dana državnosti Crne Gore.

"Drago mi je da su Republiku Sloveniju i Crnu Goru povezali iskreni prijateljski i tradicionalno dobri odnosi, što je najbolji vodič za našu zajedničku saradnju u budućnosti. U vrijeme nevolje sa kojom se trenutno suočavamo na globalnom nivou, želio bih da izrazim uvjerenje i da se nadam da ćemo zajedno pobijediti COVlD-19, uzajamnom saradnjom i solidarnošću, posvećeni osnovnim evropskim vrijednostima. U nadi da ćemo se uskoro vidjeti u formatu Brdo-Brioni procesa ili bilateralno, izražavam moje veliko poštovanje gospodine Predsjedniče", navodi se u Pahorovoj čestitki, saopšteno je iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore.

Bonus video: