Beranski Vodovod: Otklonjen kvar, ubrzo će biti omogućeno vodosnabdijevanje

“Sve raspoložive ekipe su na terenu čitave noći i jutros i snabdijevanje vodom će biti u potpunosti normalizovano”, saopšteno je iz beranskog JP Vodovod

5379 pregleda 3 komentar(a)
Berane, Foto: Tufik Softić
Berane, Foto: Tufik Softić

Iz Beranskog produzeca Vodovod saopšteno je da su uspjeli da otklone kvar na gradskom vodovodu i da će cijelo područje koje se sa njega napaja brzo biti snabdjeveno vodom.

Oni su objasnili da je kvar bio takve prirode da se popravka nije mogla odlagati, i negirali, kako su kazali, proizvoljne priče da grad juče čitav dan nije bio bez vode.

“Uz razumijevanje teške epidemiološke situacije u gradu, morali smo pristupiti popravci na gradskom vodovodu i izbjeći veću havariju zbog koje bi grad bez vode mogao ostati mnogo duže", kazali su iz Vodovoda.

Prema njihovim riječima tokom popravke je došlo do komplikacija zbog kojih je popravka trajala nešto duže nego sto je planirano, a neka područja grada i visočiji spratovi zgrada su zbog lošeg pritiska i jutros bili bez vode.

“Sve raspoložive ekipe su na terenu čitave noći i jutros i snabdijevanje vodom će biti u potpunosti normalizovano”, saopšteno je iz beranskog JP Vodovod.

Bonus video: