Beranski Vodovod: Izvinjavamo se zbog nestanka vode u terminu koji nije bio naznačen

Kako su kazali iz Vodovoda, zbog radova na zamjeni ventila na glavnom dovodnom cjevovodu i problema koji su se pojavili tokom izvođenja istih, radovi nisu završeni u predviđenom terminu

4145 pregleda 4 komentar(a)
Detalj sa radova, Foto: Facebook
Detalj sa radova, Foto: Facebook

Iz beranskog Vodovoda uputili su izvinjenje građanima zbog toga što u tom gradu juče vode nije bilo i posle 13 časova.

Građani Berana juče su se žalili da čitav dan nemaju vode, iako je iz Vodovoda saopšteno da je neće biti do 13 časova.

Kako su kazali iz Vodovoda, zbog radova na zamjeni ventila na glavnom dovodnom cjevovodu i problema koji su se pojavili tokom izvođenja istih, radovi nisu završeni u predviđenom terminu.

"Poštovani građani, izvinjavamo se zbog nestanka vode u terminu koji nije bio naznačen u našem poslednjem saopštenju. Zbog radova na zamjeni ventila na glavnom dovodnom cjevovodu i problema koji su se pojavili tokom izvođenja istih, radovi nisu završeni danas u predviđenom terminu. Nakon okončanja radova uspostavlja se normalno snabdijevanje vodom potrošača sa gradskog vodovoda. Planirani radovi su izvođeni zbog dotrajalosti vodovodne mreže i u narednom periodu vršiće se rekonstrukcija iste u cilju kvalitetnijeg sistema vodosnabdijevanja. Još jednom vas molimo za razumijevanje jer ovo radimo zbog svih nas", stoji u saopštenju preduzeća Vodovod i kanalizacija.

Bonus video: