Dr Tomanović: Nije bilo preminulih pacijenata u Baru od 13. jula, potkrala se greška

"U Opštoj bolnici u Baru, COVID centru za Crnogorsko primorje, na liječenju su 34 pacijenta, od kojih su dva na intenzivnoj njezi i životno su ugroženi”, rekao je Tomanović

15858 pregleda 15 komentar(a)
Dragoslav Tomanović, Foto: Arhiva Vijesti
Dragoslav Tomanović, Foto: Arhiva Vijesti

Direktor Opšte bolnice u Starom Baru Dragoslav Tomanović kazao je da je greškom na konferenciji Nacionalnog kooridnacionog tima za zarazne bolesti saopštena informacija da su u Baru od Kovida-19 preminula dva pacijenta.

“Na jučerašnjoj konferenciji NKT potkrala se greška, kada je saopšteno da su dva pacijenta, koja su preminula u protekla 24 sata, iz Bara. Od ponedjeljka, 13. jula, nije bilo preminulih pacijenata u našem COVID centru”, rekaao je za Radio Bar Tomanović.

Iz Instituta za javno zdravlje juče je saopšteno da su registrovane dvije smrti kod COIVD19 pozitivnih pacijenta koji su liječeni u opštoj bolnici u Baru.

"U Opštoj bolnici u Baru, COVID centru za Crnogorsko primorje, na liječenju su 34 pacijenta, od kojih su dva na intenzivnoj njezi i životno su ugroženi”, rekao je jutros Tomanović.

Četrnaest bolesnika su na opservaciji i stabilnih su životnih parametara. U protekla 24 sata, kako prenosi Radio Bar, primljeno je 7 pacijenata, od kojih su četiri pozitivna na novi koronavirus, a tri su na opservaciji.

Bonus video: