SD Danilovgrad: Protiv smo izgradnje kolektora na lokaciji Landža

Predsjednik OO SD Danilovgrad Radovan Radulović poručio je da nezavisno da li će partija biti na vlasti ili opoziciji protiviće se gradnji kolektora na toj lokaciji

3784 pregleda 273 reakcija 52 komentar(a)
Radulović, Foto: Socijaldemokrate
Radulović, Foto: Socijaldemokrate

Socijaldemokrate Crne Gore saopštile su da su protiv izgradnje kolektora na lokaciji Landža u Danilovgradu.

Predsjednik OO SD Danilovgrad Radovan Radulović poručio je da nezavisno da li će partija biti na vlasti ili opoziciji protiviće se gradnji kolektora na toj lokaciji.

"Zato što je preblizu užem jezgru grada. Zato što nećemo da nosimo maske cijeli zivot. Zato što će dislociranje kolektora biti jeftinije od dislociranja predmetnog dalekovoda", naveo je Radulović.

Dodaje da su Socijaldemokrate oduvijek bile za što ljepši, uredniji, prosperitetniji, očuvaniji, kulturniji Danilovgrad i da su zbog toga inicirali projekat proglašenja rijeke Zete parkom prirode i podržali sve projekte od vitalnog značaja za funkcionisanje našeg grada.

"Mi jesmo za infrastrukturni razvoj j lokaciji i za realizaciju projekta izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, hoćemo i možemo da damo pun doprinos stvaranju uslova za evropski Danilovgrad u svakom smislu", navodi se u saopštenju

Bonus video: