Brzo, povoljno, udobno – poručite online

Dok čekamo neka bolja vremena i povratak na staro kada ćemo moći da se vratimo svojim uobičajenim, imamo sreće što nam tehnologija omogućuje da budemo odgovorni, da se strpimo i ostanemo doma dok je to najbolje za sve nas

140639 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo
Ažurirano: 13.08.2020. 10:53h

Gladni ste? Potreban vam je neki kućni aparat ili pak dio nmještja da upotpuni vaš dom? Samo jedan klik vas dijeli od potrebne namirnice ili proizvoda koji vam je potreban i to sve iz udobnosti vašeg doma

Predstavljamo listu firmi preko kojih možete da naručite sve što vam je potrebno.

Dok čekamo neka bolja vremena i povratak na staro kada ćemo moći da se vratimo svojim uobičajenim, imamo sreće što nam tehnologija omogućuje da budemo odgovorni, da se strpimo i ostanemo doma dok je to najbolje za sve nas. Naručite sve što vam je potrebno online.

APOTEKE

Holos apoteke - Prva online apoteka u Crnoj Gori

TEHNIKA I APARATI ZA DOMAĆINSTVO

MAZOR - Online prodavnica bijele tehnike i aparata za domaćinstvo.

TV Centar Đečević – Bijela tehnika i aparati za domaćinstvo

DJEČIJA OPREMA

Kidsland online shop - Omiljena i renomirana oprema za bebe, kolica za bebe, krevetići, auto sjedišta, igračke, garderoba, aksesoari - NAJBOLJE ZA CIJELU PORODICU! Poručite online, jer vršimo dostavu na teritoriji cijele Crne Gore!

NAMJEŠTAJ

Commodo - COMMODO Home & Living - Online shop - pogledajte komade namještaja, rasvjetu ili dekoracije koje možete kupiti online uz besplatnu dostavu na teritoriji Crne Gore.

Naša misija je da Vas inspirišemo i učinimo da svaki dom bude još prijatniji, udobniji i ljepši.

Posjetite našu internet prodavnicu i saznajte više o nama.

Pročitajte COMMODO BLOG sekciju i prijavite se na newsletter kako biste bili u toku sa najnovijim proizvodima, blogovima i aktuelnostima na shop-u.

NAMOS NAMJESTAJ - GENERALNI ONLINE KATALOG možete pogledati klikom na link: http://www.namos.co.me/katalog3.html - 95% robe na lageru - brza isporuka.

Besplatan prevoz i montaža na teritoriji Crne Gore. Odloženo plaćanje do 25 MJESEČNIH RATA putem kreditne kartice La Rata - Podgorička banka, Hipotekarna banka ( Premium kartica) CKB shopping i kreditnih kartica NLB banke (Mastercard Gold, Visa Libero, Visa Classic Revolving, Visa Gold, Mastercard standard)

HRANA I PIĆE

Crib and Beer Marienplatz - Online naručivanje hrane i dostava na kućnu adresu 067/992-555

Brza hrana BUFFALO - Ćevabdžinica u Podgorici, Budvi i Tivtu

Turo d.o.o. – Poznati lider u proizvodnji tradicionalnih Njeguških proizvoda. Dostava za sve gradove u Crnoj Gori na broj 068/867-162

Sjever.me - Online prodavnica i dostava domaćih, svježih i zdravih poljoprivrednih proizvoda sa sjevera Crne Gore!

Sirevi, kajmak, jaja,​ svježe i sušeno meso, mlijeko, med, brašna, čajevi

Venom pizzeria – dostava i porudžbine na broj 067/808-708; 069/808-708

Sicilia - Mi kreiramo i realizujemo inspirativne ideje u pekarstvu i poslastičarstvu. Hvala što nas podržavate i što nam vjerujete. Uživajte u neodoljivim ukusima u restoranima i pekarama „Sicilia”

OPTIKE

MN Optika – sunčane i optičke naočare svih poznatih brendova