Vjenčanje u magičnom Perastu

Pružite Vašim gostima neponovljiv ugođaj: autentične sobe i apartmane u starim peraškim palacama, gastronomski spoj tradicije, kvaliteta i kretivnosti, jedinstveni ambijent Boke kotorske

49971 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hotel Conte
Foto: Hotel Conte

Vjenčanje u starom gradu Perastu je događaj koji ćete pamtiti cijelog života. Sjaj ovog grada izgrađenog prije nekoliko stotina godina, okruženog magičnim prirodnim ljepotama Boke kotorske, evociraće na prvi pogled očaranost i oduševljenje.

Vjenčanje u Perastu vjerovatno je najeksluzivnija i najspektakularnija opcija za parove koji planiraju da se vjenčaju u Crnoj Gori. Organizujte crkveno vjenčanje na bajkovitim lokacijama poput ostrva Gospa od Škrpjela ili porte Hrama rođenja presvete Bogorodice, organizujte građansko vjenčanje ispred starih kamenih palaca iz 17. i 18. vijeka, uživajte u vožnji barkom i fotografisanju na najljepšim pozicijama Bokokotorskog zaliva. Izuzetan pogled na zaliv i ukupni ambijent ovog baroknog gradića ostaće Vam zauvijek u sjećanju.

foto: Hotel Conte

Pozicioniran u srcu Perasta, hotel i restoran Conte Vam nudi više opcija za svadbeni prijem: terasu na moru sa pogledom na zaliv i ostrva, terasu na glavnom trgu ispred crkve Sv. Nikole iz XVII vijeka, autentičnu restoransku salu koja dočarava vremena slavnih peraških kapetana.

Pružite Vašim gostima neponovljiv ugođaj: autentične sobe i apartmane u starim peraškim palacama, gastronomski spoj tradicije, kvaliteta i kretivnosti, jedinstveni ambijent Boke kotorske.

foto: Hotel Conte

Kontaktirajte nas za promotivne svadbene ponude koje važe do kraja 2020. godine. Osim standardne ponude, možemo kreirati i specijalni svadbeni paket u skladu sa Vašim preferencama i budžetom.

Za više informacija posjetite našu web stranicu, a možete nas kontaktirati putem telefona: +382 69 185 325, e-maila: hotel-conte@t-com.me i društvenih mreža INSTAGRAM ili FACEBOOK.