Vuković: Potrudiću se da odgovoraraju za sječu drveća

"Gradonačelnik Vuković ovakvim činjenjem pokazuje da nema trunke poštovanja ni prema gradu u kome živi a još manje prema njegovom građanima", saopštio je odbornik Demokrata

7730 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Odbornik Demokrata Branko Vuković kazao je da oni koji trenutno vode Podgoricu i predstavljaju se kao patriote i lokal patriote, upravo pokazuju da su najveći krvnici ovoga grada, i da su im partija i kampanja za istu ispred svakog dobra".

"Tako ovih dana mi koji smo stanovnici Bloka imamo priliku da gledamo mučne scene sječe platana koji ovo naselje krase i čine ga posebnim već 40 godina. Do sada je zbog izgradnje kružnog toga posječeno sedam stabala, a očekuje se da će sječa biti nastavljena. Gradonačelnik Vuković ovakvim činjenjem pokazuje da nema trunke poštovanja ni prema gradu u kome živi a još manje prema njegovom građanima. Pošto je šteta već nanesena, kao odbornik i kao građanin Podgorice, ali i stanovnik jednog od najljepših naselja u Podgorici potrudiću se da onaj ko je odgovoran za ovo i odgovara, a apelujem i na sve komšije iz ovoga naselja da učine isto", saopštio je Vuković.

Više stabala, starih decenijama, posječeno je jutros na gradilištu novog kružnog toka u Podgorici na raskrsnici Ulice Meše Selimovića i Blaža Jovanovića.

Bonus video: