Diznijevi klasici uz "Vijesti"

Prva, Bambi, u prodaji je od petka 2. februara po promotivnoj cijeni od 1,99 eura, dok ćete ostale moći da kupite po cijeni od samo 3,99 eura. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i sakupite kolekciju za sva vremena po povoljnoj cijeni!
432 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.02.2018. 08:32h

Došlo je vrijeme da i novim generacijama Diznijeve bajke uljepšavaju djetinjstvo. Stasali su novi mališani koji će uživati u pričama koje su nama pričali naši roditelji.

Osim već ranije objavljenih priča, prvi put u ovoj seriji naći će se još pet Diznijevih klasika koje ne smijete propustiti – Zaleđeno kraljevstvo, U potrazi za Dori, Zvončica, Priča o igračkama i Pokahontas.

Sve ove, ali i mnoge druge priče, na svoj jedinstven način ispričao je Volt Dizni, legendarni vizionar, koji je svojim djelima pomjerio granice ljudske mašte. Dobro poznate likove pronaći ćete u jedinstvenoj kolekciji koju vam predstavljaju "Vijesti".

Za vas smo odabrali 30 originalnih, predivno ilustrovanih Diznijevih slikovnica, koje će vaša djeca odmah zavoljeti. Priče prije spavanja će tako postati još zanimljivije. Svaku od 30 slikovnica potražite petkom na kioscima!

Prva, Bambi, u prodaji je od danas po promotivnoj cijeni od 1,99 eura, dok ćete ostale moći da kupite po cijeni od samo 3,99 eura. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i sakupite kolekciju za sva vremena po povoljnoj cijeni!

Čitanjem priča razvijate dječju maštu, obogaćujete rječnik, otvarate nove teme za razgovor sa djecom i tako stvarate uspomene za cijeli život.

Galerija