Đukanović uputio telegram saučešća porodici Kostić

"On je još od studentskih i omladinskih dana, kao i na poslovima u privredi, i na visokim i najodgovornijim dužnostima u Izvršnom vijeću i Predsjedništvu SR Crne Gore, davao svoj poseban doprinos njenom razvoju i napretku u tom periodu"

8521 pregleda 2 komentar(a)
Đukanović, Foto: Screenshot/Youtube
Đukanović, Foto: Screenshot/Youtube

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, uputio je telegram saučešća porodici povodom smrti Branka Kostića, bivšeg predsjednika Predsjedništva SR Crne Gore, i člana Predsjedništva SFRJ iz Crne Gore, njegovoj porodici.

"Sa žaljenjem sam primio vijest o smrti vašeg supruga, roditelja i brata Branka Kostića, bivšeg predsjednika Predsjedništva Socijalističke Republike Crne Gore, i člana Predsjedništva SFRJ iz Crne Gore. On je još od studentskih i omladinskih dana, kao i na poslovima u privredi, i na visokim i najodgovornijim dužnostima u Izvršnom vijeću i Predsjedništvu SR Crne Gore, davao svoj poseban doprinos njenom razvoju i napretku u tom periodu. U godinama raspada SFR Jugoslavije bio je i na najodgovornijim dužnostima i u Federaciji. Nakon promjena koje su se desile, čuvajući politički i lični dignitet, doprinosio je demokratizaciji crnogorskog društva i širenju političke kulture u Crnoj Gori. Molim vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća", navodi se u telegramu Đukanovića.

Bonus video: