Dupliraj svoj prvi depozit u Meridianu!

Uplatite depozit u roku od tri dana od dana registracije i Meridian Vam poklanja 200% bonusa od iznosa prve uplate depozita

4226 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridian
Foto: Meridian

Svim novoregistrovanim igračima, sportska kladionica Meridian poklanja čak 200% bonusa na prvu uplatu depozita!

Tako je, ne varaju vas oči! Registrujte se na ovom LINKU, uplatite depozit u roku od 3 dana od dana registracije i Meridian Vam poklanja 200% bonusa od iznosa prve uplate depozita! Primjer: uplata depozita 10 eura ti donosi bonus od 20 eura!

Sportska kladionica Meridian je spremila još jednu promociju za svoje igrače! U pitanju je promocija u kojoj se igrači takmiče međusobno u tome ko će više depozita uplatiti u periodu od 24.08. do 31.08.

Načini uplate koji učestvuju u promociji su: Direktna uplata karticom, J&A terminali, MeridianPay, Mpay, Mpos terminali, Skrill, Neteller i Paysafe, banka, pošta i e-banking.

Prva 4 igrača sa najvećom uplatom osvajaju bonus u iznosu od 20eur do 100eur.

To, naravno, nije sve! Registracija vam donosi i 100 besplatnih spinova za igru Lucky Lucky, a ostatak bogate online casino ponude sa preko 1000 slot igara pogledajte OVDJE.

Cjelokupnu ponudu na sportsko klađenje sa najboljim kvotama, pogledajte na sajtu meridianbet.me.

Uživajte u ljetnjim ponudama u Meridianu, zapratite instagram stranicu meridianbetme i budite u toku sa najzanimljivijim promocijama, učestvujte i pokupite poklone!

Za najbrže i najnovije vijesti, tipove i savjete iz svijeta sporta, pratite meridianbetsport.me portal i budite u toku sa svim sportskim dešavanjima!