Karavan Praznika mimoze se vraća u Novi

U Skupštini grada Banja Luka predstavike Herceg Novog i mažoretke ugostili su ppredstavnici Skupštine grada
60 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 25.01.2018. 14:25h

Defileom kroz centar Banja Luke u Republici Srpskoj i prijemom u Skupštini tog grada, danas završava gostovanje Karavana Praznika mimoze u regionu.

U Skupštini grada Banja Luka predstavike Herceg Novog i mažoretke ugostili su potpredsjednici Skupštine grada Saša Čudić i Milan Milaković, načelnica Odeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Natalija Trivić i Branka Branković iz Turisticke organizacije Banja Luke.

Potpredsjednik Čudić je kazao da je gostovanje Karavana Praznika mimoze dobar primjer razmjene među dva grada, koju treba podsticati i bogatiti. Istakao je da su brojni Banjalučani tradicionalno gosti Herceg Novog, te da vjeruje da će ih bogat program cvijetnog praznika privući i ove godine.

Sekretarka za kulturu Ana Zambelic Pištalo i sekretarka za javnu upravu Vesna Samardžić iz hercegnovske lokalne uprave, poznale su domaćine sa programom predstojećeg Praznika i dodijelile plaketu Praznika mimoze .

Učesnici Karavana gostovanje u regionu započeli su nastupom na Zlatiboru, zatim su nastupili u Jagodini, Beogradu, Bijeljini i Doboju. Krajnje odredište je Banja Luka, a karavan će gostovati i u Trebinju 14. februara.

Galerija

Bonus video: