Obraz i čast iznad politike

Motiv neistinite i tendenciozne insinuacije koja je lansirana prije nekoliko dana je pokušaj nanošenja političke štete Milu Đukanoviću, političaru, čiji sam sestrić

63043 pregleda 0 komentar(a)
Edin Kolarević
Edin Kolarević

Poštovana javnosti Crne Gore,

Moje ime je Edin Kolarević i ja sam vlasnik stana 9D, na adresi 60 East 8th Street, 10003, New York, NY.

Sin sam Mehmeda-Meše Kolarevića i Ane Đukanović.

U dokumentima ispod možete izvršiti uvid u način obezbjeđivanja finansijskih sredstava za kupovinu predmetnog stana i njegovo opremanje.

Uz očekivanje i nadanje da se dokumentima istaknutim iznad razjašnjava polemika oko izvora finansiranja predmetne kupovine, želio bih da konstatujem još nekoliko stvari:

1. Motiv neistinite i tendenciozne insinuacije koja je lansirana prije nekoliko dana je pokušaj nanošenja političke štete Milu Đukanoviću, političaru, čiji sam sestrić.

2. Neprimjereno je da insinuacija dolazi od strane mladih i perspektivnih ljudi čija politička parola glasi "Crno na bijelo". Po mom shvatanju, a i kulturi, crno na bijelo bi trebalo da diferencira istinu od neistine, argument od nepouzdane glasine, kredibilno i pošteno djelovanje od mizantropije. Nažalost, u ovom slučaju - to nije slučaj.

3. Gospodine Dritane Abazoviću, nije politika sve u životu. Doživljavajući Vas kao mladog i pametnog čovjeka, smatram da ste morali zaštiti sebe od lične kompromitacije prethodno provjerivši validnost izjave koju je plasirala Vaša politička partija. Na to Vas obavezuje ugled Vaše porodice, kao i naši zajednički prijatelji, preko kojih ste do pouzdanih informacija mogli zasigurno doći. Albanci su častan narod koji iznad svega drži do riječi. Ulcinjani, odakle ste Vi, pogotovo, i siguran sam da Vam ne prija neugodnost kojoj ste me ovim deplasiranim postupkom izložili. Stoga, smatram da mi dugujete lično izvinjenje, koje sam rad da prihvatim, a kojim će te demonstrirati crnogorskoj javnosti da su Vam obraz i čast iznad dnevno-političkih interesa.