Hrapović: U rekonstrukciju zdravstvene stanice Murino uloženo osam i po hiljada eura

Kada je riječ o pružanju zdravstvene zaštite lokalnom stanovništvu, iz Ministarstva ističu da su mještani kazali da je ona na zadovoljavajućem nivou

3136 pregleda 4 komentar(a)
Hrapović u posjeti zdravstvenoj stanici Murino, Foto: Ministarstvo zdravlja
Hrapović u posjeti zdravstvenoj stanici Murino, Foto: Ministarstvo zdravlja

Ministar zdavlja, Kenan Hrapović, posjetio je zdravstvenu stanicu Murino, koja je nedavno i rekonstruisana, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

„U više navrata smo pokazali da brinemo jednako o svim mjestima gdje se našim građanim pruža zdravstvena zaštita, pa je tako i sa zdravstvenom stanicom Murino. Ona je sada reprezentativan objekat koji svojim izgledom i gabaritima zadovoljava potrebe stanovništva Murina i okoline. U rekonstrukciju objekta i izradu fasade ove godine uloženo je osam i po hiljada eura“, istakao je Hrapović.

Kada je riječ o pružanju zdravstvene zaštite lokalnom stanovništvu, iz Ministarstva ističu da su mještani kazali da je ona na zadovoljavajućem nivou.

"Usluge pruža tim koji čini izabrani doktor za odrasle, medicinska sestra, patronažna služba i laboratorijski tehničar. Takođe, u okviru zdravstvene stanice, ordinira i stomatolog, u skladu sa ugovorom sa Fondom za zdravstveno osiguranje", dodaje se u saopštenju.

Zdravstvena stanica Murino dio je Doma zdravlja Plav.

Bonus video: