Hrapović u Pljevljima: Dogovorena ulaganja u bolnicu

U saopštenju kažu da je planirana i izgradnja objekta za radiološku dijagnostiku i ostali sadržaji koji će ispunjavati savremene evopske standarde

1856 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Ministarstvo zdravlja
Foto: Ministarstvo zdravlja

Ministar zdravlja Kenan Hrapović dogovorio je sa menadžmentom bolnice Pljevlja neophodna i vrijedna ulaganja, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta zdravstvene usluge i rada zaposlenih, do izgradnje i puštanja u rad nove bolnice, saopšteno je iz Ministarstva.

Kažu da je riječ o proširenju internog odjeljenja pljevaljske bolnice, što će se realizovati dogradnjom objekta od 150m2.

"Ovom investicijom želimo da proširimo prijemnu i kardiovaskularnu službu i prostor za dijagnostiku u okviru kardiovaskularne ambulante, uvažavajući činjenicu da se u ovom prostoru svakog dana pruži više desetina zdravstvenih usluga našim građanima. Naša namjera je da, do izgradnje i puštanja u rad nove bolnice, u mjeri mogućeg poboljšavamo kvalitet boravka i rada zaposlenih i građana“, rekao je Hrapović.

U saopštenju kažu da je planirana i izgradnja objekta za radiološku dijagnostiku i ostali sadržaji koji će ispunjavati savremene evopske standarde.

Bonus video: