Martinović dao Islamskoj zajednici 1.000 eura: Vandalski čin je klasična egzekucija Udbe i odlazećeg režima

"Mi ćemo graditi Crnu Goru u kojoj će biti mjesta za sve građane, u kojoj se nećemo dijeliti i svađati, i u kojoj, u konačnom, neće biti važno koje je neko vjere ili nacije, već samo kakav je čovjek. Izgradićemo Crnu Goru kako bi svi mi, bez obzira na naše osobenosti, u njoj živjeli srećno i dostojanstveno"

25072 pregleda 422 reakcija 23 komentar(a)
Martinović, Foto: Demokratska Crna Gora
Martinović, Foto: Demokratska Crna Gora
Mijo Martinović član Glavnog odbora (GO) Demokratske Crne Gore i kandidat za poslanika koalicije "Mir je naša nacija" donirao je Islamskoj zajednici u Pljevljima 1.000 eura za saniranje štete koju su nepoznati vandali počinili na imovini, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.
Martinović je osudio vandalski čin i istakao da se radi o klasičnoj egzekuciji Udbe i odlazećeg režima.
"Jasno je čije je ovo djelo i kome ide u prilog podizanje tenzija. Oni su 30 godina kao vlast generisali podjele, razdore i mržnju, i sada, kada su smijenjeni, ponovo potpiruju ono na čemu su 30 godina vladali, a što su građani Crne Gore, svih vjera i nacija, u potpunosti prozreli i prezreli", istakao je Martinović.
On je dodao da su multietnički i multikonfesionalni sklad nešto što se u Crnoj Gori mora njegovati i uzdići na još veći nivo jer je na navjećem udaru od strane Demokratske partije socijalista (DPS).
"Mi ćemo graditi Crnu Goru u kojoj će biti mjesta za sve građane, u kojoj se nećemo dijeliti i svađati, i u kojoj, u konačnom, neće biti važno koje je neko vjere ili nacije, već samo kakav je čovjek. Izgradićemo Crnu Goru kako bi svi mi, bez obzira na naše osobenosti, u njoj živjeli srećno i dostojanstveno. Moja braća su i Srbi, i Bošnjaci, i Muslimani, i Albanci, i Romi, i svi građani Crne Gore koji žele dobro našoj državi i generacijama koje dolaze", rekao je Martinović.

Bonus video: