kadribašić zahvalio na donaciji

Porodica Glendžo donirala 10.000 eura Islamskoj zajednici u Pljevljima

"Znači nam mnogo simbolika tog gesta i biće nam ogromno zadovoljstvo i čast da članove porodice Glendžo ugostimo kad god su u Crnoj Gori", kazao je glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Pljevljima Samir Kadribašić

11488 pregleda 79 reakcija 7 komentar(a)
Stakla u prostorijama Islamske zajednice polomljena prije par dana, Foto: Privatna arhiva
Stakla u prostorijama Islamske zajednice polomljena prije par dana, Foto: Privatna arhiva

Porodica Glendžo, kao znak podrške, povodom aktuelnih događaja, donirala je Islamskoj zajednici u Pljevljima 10.000 eura.

Ta porodica, koja kontinuirano šalje izdašnu pomoć najugroženijim stanovnicima, porijeklom je iz Crne Gore, ali su njemački državljani i žive i rade u Berlinu.

Zahvaljujući njima, u minule tri godine podijeljeno je više od 450 tona pomoći u hranu i hemijskim sredstvima za 9.000 porodica u Crnoj Gori.

Pored toga što posredstvom Crvenog krsta (CK) pomažu najugroženijim, dobročinitelji finansiraju i rad Narodne kuhinje Mitropolije crnogorsko- primorske (MCP) na Cetinju, Narodnu kuhinju u Nikšiću, a donacijama su pomogli, Dječju bolnicu, ali i liječenje dječaka iz Kolašina...

“Uz ogromno poštovanje prema porodici Glendžo, zahvalan sam na donaciji. Time su pokazali da njeguju vrijednosti koje se i mi zagovaramo, a to je podrška, solidarnost, ljubav… Znači nam mnogo simbolika tog gesta i biće nam ogromno zadovoljstvo i čast da članove porodice Glendžo ugostimo kad god su u Crnoj Gori", kazao je glavni imam Medžlisa Islamske zajednice u Pljevljima Samir Kadribašić.