Karavan mimoze na Zlatiboru

Na temperaturi od minus 6 stepeni nastupile su mažoretke i Gradska muzika.
80 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 22.01.2018. 15:10h

Učesnici Karavana 49. Praznika mimoze nastupom na Zlatiboru danas su počeli gostovanje u regionu. Mještanima i gostima Novljani su u hladnu i sniježnu zimu donijeli duh i dah hercegnovske rivijere. Podijeljen je propagandni materijal i upućen poziv da dođu na cvijetu feštu čije je zvanično otvaranje najavljeno za drugi februar kada će karnevalska povorka Praznika prodefilovati od Igala do glavnog gradskog trga na kome će nastupiti Nina Badrić.

Na temperaturi od minus 6 stepeni nastupile su mažoretke i Gradska muzika.

Predsjednik Opštine Čajetina Milan Stamatović je izrazio zadovoljstvo što je Karavan mimoze došao na Zlatibor, razveselio prisutne građane i goste

Karavan će sjutra (23. januara) nastupiti u Jagodini, od 11 sati, a u Beogradu, u Knez Mihailovoj ulici od 17 sati. Potom putuje u Bijeljinu i Doboj, gdje će defilovati 24. januara, u 11, odnosno 17 sati. Krajnje odredište je Banja Luka, gdje nastupa 25. januara od 12 sati. Karavan će gostovati i i u Trebinje, 16. februara u okviru programa samog Praznika mimoze”, naveli su ranije iz Turističke organizacije Herceg Novi.

Galerija

Bonus video: