Postavljen video nadzor na dječjem igralištu u Podgorici

Igralište zauzima površinu od 1.600 kvadrata koja je ozelenjena i oplemenjena novim sadnicama, a ugrađeni su i novi dječji sadržaji za igru i druženje najmlađih

6801 pregleda 175 reakcija 0 komentar(a)
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro

Služba za zajedničke poslove Glavnog grada i privredno društvo Komunalne usluge postavili su video nadzor koji će pokrivati prostor novog dječjeg igrališta u Moskovskoj ulici - iza zgrade Simpo, saopšteno je iz Glavnog grada.

Glavni grad je, kako navode, na zahtjev sugrađana iz Moskovske ulice odlučio da na ovaj način dodatno obezbijedi postavljeni mobilijar kako bi se tako sačuvao od nesavjesnih pojedinaca.

Igralište, podsjećaju, zauzima površinu od 1.600 kvadrata koja je ozelenjena i oplemenjena novim sadnicama, a ugrađeni su i novi dječji sadržaji za igru i druženje najmlađih.

"Stoga i ovom prilikom apelujemo na naše sugrađane, da se prema ugrađenom mobilijaru i posađenim sadnicama ophode kao prema svom ličnom posjedu, jer je to imovina svih građana Podgorice, i da ih čuvaju i koriste na adekvatan način kako bi što duže služili svrsi i bili u funkciji za sve zainteresovane građane i posjetioce", saopšteno je iz Glavnog grada.

Bonus video: