NOVI PROIZVOD UNIQA OSIGURANJA

Osiguranje za sigurne školske dane

Novi proizvod osiguranja dostupan ONLINE na www.uniqa.me

11581 pregleda 0 komentar(a)
Foto: UNIQA osiguranje
Foto: UNIQA osiguranje

UNIQA osiguranje u Crnoj Gori od danas ima bogatiju paletu proizvoda koji su dostupni online, na www.uniqa.me/online-kupovina.

Novi proizvod namijenjen je djeci u vrtićima, osnovnim i srednjim školama kao i studentima, a štiti ih od posledica nezgoda 24h dnevno, tokom svih nastavnih i vannastavnih aktivnosti.

Zahvaljujući digitalnom animiranom asistentu – UNIQO jednorogu, online kupovina je nikad jednostavnija, a za uspješan početak školske godine, UNIQO uz godišnju polisu obezbjeđuje i razne povoljnosti kod UNIQA partnera:

  • do 25% popusta na izdvojenu ponudu dječjeg asortimana, korišćenjem promo koda u online prodavnici Sport Vision: www.sportvision.me
  • dodatnih 0,3% na kamatnu stopu Addiko banke bilo da se odlučite na klasičnu, rentnu ili štednju sa premijom
  • popust od 21% na cijeli asortiman u svim TehnoPlus radnjama
  • popust od 10% na torbe i školski pribor, odnosno 20% na sva izdanja
  • Obodskog slova
  • popust od 10% na sve usluge u PZU Poliklinika Milmedika - laboratorija, pedijatrija, interna medicina sa kardiologijom i ultrazvučna dijagnostika.

Preko UNIQA webshop-a dostupni su godišnji paketi osiguranja od nezgode od 5,10 i 15 EUR, a osiguravajućim pokrićima su obuhvaćeni troškovi liječenja usled nezgode, dnevna nadoknada u slučaju boravka u bolnici, trajni invalidet i smrt usljed nezgode, pri čemu je Ugovarač osiguranja roditelj/staratelj, odnosno student koji online ugovara ovu vrstu osiguranja.

Nezgode su česte i gotovo ih je nemoguće izbjeći, ali se njihove posledice mogu ublažiti osiguranjem za sigurne školske dane – pogledajte online ponudu UNIQA osiguranja (link).

Pored mogućnosti online kupovine, UNIQA svojim klijentima omogućava i online i telefonsku prijavu osiguranog slučaja, tako da se sva prava iz osiguranja takođe mogu ostvariti bez odlaska u poslovnice, u bilo kojem trenutku online ili pozivom na telefonski broj 020 444 700 birajući opciju 2, svakog radnog dana od 8h do 16h.

Preporučujemo za Vas