čestitao dan opštine

Marković: Rožaje uvijek davalo oslonac putu napretka Crne Gore

Završetak izgradnje novog ski centra Štedim-Hajla, ističe Marković, postaviće Rožaje na mjesto koje mu pripada na crnogorskoj turističkoj mapi

3459 pregleda 16 komentar(a)
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Marković, Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Rožaja Dan opštine.

„Čuvajući multinacionalni sklad i njegujući ljubav prema našoj Crnoj Gori, Rožaje je uvijek davalo oslonac evropskom i putu sveukupnog napretka naše zemlje. Putu koji podrazumijeva slobodu i nezavisnost i znači više demokratije i bolji život naših građana“, piše u čestitki predsjednika Vlade.

Vlada je, kako se dodaje, u prethodne četiri godine predano radila na unaprjeđenju ukupne društvene infrastrukture u cilju valorizacije prirodnih potencijala ovog kraja.

Završetak izgradnje novog ski centra Štedim-Hajla, ističe Marković, postaviće Rožaje na mjesto koje mu pripada na crnogorskoj turističkoj mapi.

„Uvjeren sam da će vaš grad u kratkom roku biti primjer ekonomskog uspjeha i sveukupnog razvoja na našem Sjeveru i šire“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.