Osiguranje od nezgode za djecu u vrtićima, đake i studente

UNIQO je tu da vam pomogne da sve završite online

12407 pregleda 0 komentar(a)
Foto: UNIQA
Foto: UNIQA

Činjenica je da uglavnom svi, svjesno ili nesvjesno, prve dane kalendarske godine vezujemo za neke nove početke, izazove i rad na ostvarenju ciljeva koje smo zacrtali. Istina je i da im obično prethode trenuci prepuni iščekivanja, nadanja i sanjarenja o tome šta nam predstojeći momenti donose, a isto se vezuje i za još jedan period u godini.

Pogađate, mislimo na početak nove školske godine, koji je posebno važan svima koji nakon bezbrižnih ljetnjih dana treba da krenu u vrtić, školu ili na fakultet, ali i onima koji su tu da svaki korak učine lakšim i rasterećenijim - roditeljima.

I dok neki uveliko polažu preostale ispite, spremni da nakon njih zakorače u novu studijsku godinu, ostali uživaju u poslednjim danima produženog raspusta. Sa druge strane, roditelji djece koja treba da krenu ili da se vrate u vrtić i školske klupe vjerovatno koriste svaki trenutak da provjere da li je tu sve što će djeci biti neophodno: torba, školski pribor, odjeća, obuća, oprema za vannastavne aktivnosti... Čini se da listi nema kraja.

foto: UNIQA

Razumije se, kao i za sve u životu, pa tako i sada, uvijek je lakše kada uz sebe imate nekoga na koga možete da računate, ko će vam dati pravi savjet kada zatreba i ko će biti tu da vas podsjeti na sve ono što je važno, a što se može desiti da zaboravite u svoj toj septembarskoj trci. Jedna od stvari koju često previdimo su nezgode koje su sastavni dio svakog djetinjstva.

Ako vam se sada po glavi motaju najrazličitiji nemili scenariji u kojima vaše dijete igra glavnu ulogu, znajte da postoji rješenje koje će vas umiriti. Govorimo o ugovaranju polise osiguranja od nezgode, jer je za bezbrižne školske i studentske dane sada zadužen UNIQO – digitalni asistent UNIQA osiguranja koji će vam pomoći da u svega nekoliko klikova obezbijedite polisu osiguranja od nezgode za vaše dijete, bez odlaska u poslovnicu.

foto: UNIQA

Ako se sjetite na kratko vašeg djetinjstva, sjetićete se i toga da vjerovatno nije bilo djeteta koje ga je proživjelo makar bez pada tokom igre ispred zgrade ili vožnje bicikla. Nije isključeno da još i danas u glavi čujete brižan glas roditelja koji vas upozorava da ne istrčavate na ulicu, već da pažljivo pogledate u obje strane prije nego što je pređete. Možda će vam mislima proći i predavanje koja su vam roditelji održali kada ste na velikom odmoru skočili sa ograde i ubrzo potom bili “nagrađeni” gipsom na ruci koji ste morali nositi nekoliko sedmica.

Evociranje uspomena ćemo prekinuti zaključkom da su nezgode česte i da ih je teško izbjeći, ali se, na sreću, njihove posljedice mogu ublažiti ugovaranjem polise koja vaše dijete štiti 24/7, tokom svih nastavnih i vannastavnih aktivnosti cijele školske godine. Drugim riječima, bez obzira na to da li se vaše dijete nalazi u vrtiću, školi ili na fakultetu, na času baleta, stranog jezika ili fudbala, bićete mirniji jer znate da ih od posljedica nezgode štiti UNIQA polisa osiguranja za djecu, đake i studente.

UNIQO je tu da vam pomogne da sve završite online, a za to će biti dovoljno da pogledate ponudu na www.uniqa.me i izaberete jedan od tri paketa sa različitim pokrićima osiguranja i godišnjom premijom od 5, 10 ili 15 eura.

foto: UNIQA

Naš UNIQO je najsrećniji kada može da priskoči u pomoć i njegova mislija je da živote svih nas učini ljepšim, jer pored svega što radi, on uvijek pronađe načina da nas iznenadi i tako nadmaši samog sebe.

Zahvaljujući njegovoj sjajnoj ideji, UNIQA svojim klijentima uz polisu osiguranja od nezgode za djecu, đake i studente koje važi od 24h od izvršene online kupovine, do 1.septembra 2021. godine, nudi brojne povoljnosti kod svojih partnera:

  • 10% popusta na zdravstvene usluge PZU Poliklinike MilMedika - jer je zdravlje na prvom mjestu;
  • dodatnih 0,3% na štednu kamatnu stopu u Addiko banci - jer dobre navike treba usvajati od malih nogu;
  • 10-25% popusta na izdvojenu ponudu dječjeg asortimana u Sport Vision online prodavnici - jer dobro znamo koliko brzo djeca “prerastaju” odjeću i obuću;
  • 10% popusta na školski pribor i 20% na sva izdanja Obodskog slova - jer je kupovina letkira, vježbanki, sveski i olovki obavezna aktivnost svih roditelja djece školskog uzrasta;
  • 21% popusta na sav asortiman u svim TehnoPlus radnjama za gotovinsko plaćanje - jer nema potrebe da objašnjavamo koliko će se svaki roditelj ovome obradovati.

UNIQO je spreman da postane lični superheroj vašeg djeteta i zaštitnik vaše porodice. Nadamo se da ste i vi, jer vas čeka na našem veb sajtu i raduje se druženju.

DANAS UZ DNEVNE NOVINE VIJESTI POKLON UNIQO STIKERI

Neka UNIQO bude uvijek sa vama! Za samo nekoliko minuta, uz UNIQO stikere koje dobijate kupovinom dnevnih novina Vijesti, dodajte autentičnost i kreativnost vašim školskim sveskama, torbama, maskama za telefon, laptop računarima. Poklonite ih vašim drugarima. Moguće ih je zalijepiti na sve glatke površine, kao što su: papir, plastika, staklo, metal..

Neka ova jesen bude obojena veselim bojama, a druženje među najmlađima u novoj školskoj godini bude još sigurnije i zabavnije!